Mænds Mødesteder har to aftner i træk inviteret lokale mænd fra henholdsvis Aarhus V og Trige indenfor til oplæg af mænd med noget på hjertet.


Mandeaftnen i Aarhus V blev holdt ved Buhlcykler.dk, hvor mændene sad blandt de flotte cykler og hørte oplæg af Andreas Lassen under overskriften ”Kom videre, mand!”. Andreas fortalte indgribende om sine egne oplevelser, hvor han i kølvandet på en skilsmisse virkelig måtte i knæ og rejse sig med skuldrene tynget af spørgsmål som: Hvorfor blev jeg valgt fra og hvordan er man(d) så alenefar?

Om eftermiddagen før Andreas skulle deltage i arrangementet gav han interview til DR P4 Østjylland, om hvorfor det er relevant for mænd at mødes.
Hør indslaget her.


Aftenens sidste programpunkt var Christian Hjort fra DR3 programmet Alene i Vildmarken. Christian kastede sig ud i sit livs eventyr, da han uden forsyninger af mad og med ganske få hjælpemidler deltog i programmet. På aftenen fortalte han om baggrunden, om hvordan familien tager sådan en beslutning og hvordan han syntes vi alle nogle gange skal udfordre os selv og tage et helikopterblik på vores liv.

I pausen var pølser fra den opstillede pølsevogn og masser af snak mand og mand i mellem.


Aftenen efter var det tid til mandeaften i Trige på traktorværkstedet ved Semler Agro, hvor de lokale mænd sad mellem de store John Deere traktorer. Her var Christian Hjort endnu engang den sidste oplægsholder. Men før det blev hans tur, fortalte special effects-manden Henrik Andersen om et liv omgivet af afhuggede lemmer og blodige sår, og hvordan man får det presset ind i en familievenlig hverdag. Et oplæg der inde bag effekterne handlede om at forfølge sine drømme, hvor tågede de end måtte være.

Aarhus Stifttidende bragte en artikel fra Mandeaftenen i Trige, hvor de blandt andet også interviewede Henrik Andersen. Læs artiklen på stiften.dk eller herunder:

Bag arrangementet står Mænds Mødesteder, der er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder, tilgængelige for alle mænd i Aarhus.
Læs mere om Mænds Mødesteder.