Et mangfoldigt boligområde

Den fysiske og den boligsociale helhedsplan deler en overordnet vision for Langkærparken: Langkærparken skal udvikles til et mangfoldigt boligområde under hensyntagen til miljøteknisk, social og økonomisk bæredygtighed. Langkærparken skal være et trygt sted at bo og færdes, og der skal være god tilgængelighed for alle til udearealer og boliger.

I forbindelse med den formulerede vision er der i tilknytning udnævnt en række overordnede mål, hvoraf følgende forventes realiseret under den boligsociale indsats:

  • Beboere og besøgende i Langkærparken skal opleve en høj grad af tryghed.
  • Med henblik på at skabe mangfoldighed, skal der sikres en højere grad af beboerinddragelse blandt andet med henblik på en større oplevelse af ejerskab til området blandt beboerne.

Læs mere i den boligsociale helhedsplan for Langkærparken 2012 – 2016.

 

Langkærparken er bygget i perioden 1969-1971 og ligger i Tilst. Langkærparken består af 35 treetages boligblokke med i alt 860 lejligheder med godt 2000 beboere. I 1990 blev Langkærparken renoveret, og i 2009 stemte beboerne positivt for visioner og mål for en fysisk helhedsplan, hvorfor en ny og gennemgribende renovering er i gang.

Nyheder om Langkærparken

Nyt netværk i Tilst vil have unge i job

  Presseudklip - Artikel fra Jyllands-Posten: En almen boligforening i Tilst skaber et nyt erhvervsnetværk, der bl.a. skal sikre områdets unge et lokalt fritidsjob. Læs artikelen på Jyllands-Postens hjemmesiden eller...

Bydelsmor fra Tilst bliver Årets Boligsociale Ildsjæl

Bydelsmoren Sengül Cayir får torsdag den 8. januar overrakt prisen som Årets Boligsociale ildsjæl i Det Boligsociale Fællessekretariat. Sengül Cayir har i løbet af 2014 gjort en ekstraordinær indsats i Langkærparken og i Tilst: Hun er blevet uddannet bydelsmor og...

Langkærparken på sociale medier

Mere info

Boligsocial helhedsplan
2012 – 2016

Boligsocial kontaktperson


Jan Houborg Andersen

60 29 41 42

Bydelshuset Tilst
Langkærvej 2
8381 Tilst

Langkærparken på sociale medier

Share This