Cookie- og privatlivspolitik

  1. Ejeroplysninger
    Det Boligsociale Fællessekretariat
    Saralyst Allé 55
    8270 Højbjerg
    87 34 00 02
     
  2. Dette website anvender cookies
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    minecookies.org/cookiehandtering 
  4. Formål med cookies på vores website
    At gemme dine indstillinger.
    Trafikmåling og statistik.
  5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
    Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:
    Google
  6. Persondata
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Gorm Olesen

Gorm Olesen

Kommunikations- og netværkskonsulent

24 40 96 34

Share This