Presse

Journalister og medier er meget velkomne til at kontakte Det Boligsociale Fællessekretariat for oplysninger om sekretariatet, vores udviklingsprojekter, boligsociale indsatser i Aarhus og vores holdning til boligsocialt arbejde og udsatte boligområder i Aarhus. Vi tilstræber åbenhed, men vægter også etikken højt i forhold til trykt eller elektronisk omtale af beboerne i udsatte boligområder.

Vi udsender pressemeddelelser til relevante medier, hvis I i fremtiden ønsker at modtage vores pressemeddelelser, kan I kontakte kommunikationskonsulenten.

Herunder ses tidligere pressemeddelelser.

Pressemeddelelser

Konference: Stærke fællesskaber i udsatte boligområder

At være en del af et fællesskab er et vigtigt menneskeligt behov. Fællesskaber værner mod ensomhed, skaber identitet og mening, fællesskaber kan være opbyggende både personligt og for lokalområdet. Stærke fællesskaber har mange fordele og kan have en stor betydning...

Ny leder for Det Boligsociale Fælles­sekretariat

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Thomas Højmark Fegar som ny leder for Det Boligsociale Fællessekretariat. Thomas Højmark Fegar har tidligere været ansat i Lejerbo som sekretariatsleder for den boligsociale helhedsplan Rum for Liv. Han er i øjeblikket...

Årsskrift 2017

Til vores nytårskur offentliggjorde vi vores Årsskrift for 2017, hvor vi går i dybden med nogle af de resultater Det Boligsociale Fællessekretariat har været en del af gennem året. Årsskriftet kan læses som PDF eller...

Fakta om Det Boligsociale Fællessekretariat

Det Boligsociale Fællessekretariat arbejder for at koordinere og styrke den boligsociale indsats i udsatte boligområder.
De er specialiseret i vidensopsamling, analysearbejde, projektstøtte, evaluering og udvikling og afprøvning af projekter i udsatte boligområder i Aarhus.
Det Boligsociale Fællessekretariat blev stiftet i 2007, hvor de almene boligforeninger i Aarhus gik sammen om at etablere sekretariatet.

 

Kontakt

Spørgsmål til pressemeddelelser eller brug for kontaktoplysninger til boligsociale indsatser i Aarhus:

Gorm Olesen

Gorm Olesen

Kommunikations- og netværkskonsulent

24 40 96 34

Billeder og logo

Det Boligsociale Fællessekretariats logo:
PNG
EPS

Share This