Bispehaven

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i Det Boligsociale Fællessekretariatets arbejde.

Læs mere

AARHUS - NETVÆRKET

AARHUS - NETVÆRKET

Det Boligsociale Fællessekretariat har dannet et netværk for byens boligsociale medarbejdere og projektlederne på de projekter, som administreres af Fællessekretariatet.

PROJEKTER

PROJEKTER

Fællessekretariatet står bag en håndfuld projekter, som er tilbud til almene beboere i Aarhus. Projekterne tilbyder aktiviteter inden for sundhed og medborgerskab eller hjælp til beskæftigelse.

Nyheder Se alle nyheder

Hvor er det boligsociale arbejde på vej hen?17 september 2014

Den 18. september mødes boligsociale medarbejdere og ledere fra KAB og Aarhus-netværket til Boligsocialt Internat 2014. Kursusdagen skal bruges at blive klogere på, hvad vi i det boligsociale arbejde ...

Læs mere

Ny kommunikations- og netværkskonsulent på Fællessekretariatet10 july 2014

Det Boligsociale Fællessekretariat har per 15. august ansat Gorm Olesen som ny kommunikations- og netværkskonsulent. Gorm er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har de seneste fem år arbejdet som ...

Læs mere

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

Det Boligsociale Fællessekretariat står til rådighed med rådgivning i forhold til udformningen af ansøgninger og boligsociale helhedsplaner.

ANALYSEARBEJDE

ANALYSEARBEJDE

Det Boligsociale Fællessekretariat holder øje med udviklingen i de almene boligområder i Aarhus og udarbejder analyser om udvalgte boligsociale temaer.

Fokus på: Elstedhøj