Bispehaven

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i Det Boligsociale Fællessekretariatets arbejde.

Læs mere

AARHUS - NETVÆRKET

AARHUS - NETVÆRKET

Det Boligsociale Fællessekretariat har dannet et netværk for byens boligsociale medarbejdere og projektlederne på de projekter, som administreres af Fællessekretariatet.

PROJEKTER

PROJEKTER

Fællessekretariatet står bag en håndfuld projekter, som er tilbud til almene beboere i Aarhus. Projekterne tilbyder aktiviteter inden for sundhed og medborgerskab eller hjælp til beskæftigelse.

Nyheder Se alle nyheder

Boligsocial medarbejder søges i Langkærsparken i Tilst20 march 2015

Elsker du at arbejde med mennesker, at projektudvikle – og har du lidt af en kreativ iværksætter gemt i dig? Den boligsociale helhedsplan i Langkærsparken i Tilst søger en boligsocial medarbejder. ...

Læs mere

Bundsgaard og Wammen diskuterer radikalisering10 february 2015

Borgmester Jacob Bundsgaard og Forsvarsminister Nicolai Wammen diskuterer, hvordan vi forebygger og bekæmper radikalisering. Til mødet er desuden inviteret repræsentanter fra Østjyllands Politi, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet.  Mødet foregår den 16. ...

Læs mere

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

Det Boligsociale Fællessekretariat står til rådighed med rådgivning i forhold til udformningen af ansøgninger og boligsociale helhedsplaner.

ANALYSEARBEJDE

ANALYSEARBEJDE

Det Boligsociale Fællessekretariat holder øje med udviklingen i de almene boligområder i Aarhus og udarbejder analyser om udvalgte boligsociale temaer.

Fokus på: Skjoldhøj