Bispehaven

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i Det Boligsociale Fællessekretariatets arbejde.

Læs mere

AARHUS - NETVÆRKET

AARHUS - NETVÆRKET

Det Boligsociale Fællessekretariat har dannet et netværk for byens boligsociale medarbejdere og projektlederne på de projekter, som administreres af Fællessekretariatet.

PROJEKTER

PROJEKTER

Fællessekretariatet står bag en håndfuld projekter, som er tilbud til almene beboere i Aarhus. Projekterne tilbyder aktiviteter inden for sundhed og medborgerskab eller hjælp til beskæftigelse.

Nyheder Se alle nyheder

Bundsgaard og Wammen diskuterer radikalisering10 february 2015

Borgmester Jacob Bundsgaard og Forsvarsminister Nicolai Wammen diskuterer, hvordan vi forebygger og bekæmper radikalisering. Til mødet er desuden inviteret repræsentanter fra Østjyllands Politi, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet.  Mødet foregår den 16. ...

Læs mere

Fritidsjob gør unge til bedre skoleelever23 january 2015

På Søndervangskolen i Viby har et tre-årigt projekt fået 176 unge i fritidsjob. Dette er lykkes på baggrund af en målrettet og håndholdt indsats, hvor de unge både bliver ...

Læs mere

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

Det Boligsociale Fællessekretariat står til rådighed med rådgivning i forhold til udformningen af ansøgninger og boligsociale helhedsplaner.

ANALYSEARBEJDE

ANALYSEARBEJDE

Det Boligsociale Fællessekretariat holder øje med udviklingen i de almene boligområder i Aarhus og udarbejder analyser om udvalgte boligsociale temaer.

Fokus på: Gellerup-Toveshøj