Bispehaven

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i Det Boligsociale Fællessekretariatets arbejde.

Læs mere

AARHUS - NETVÆRKET

AARHUS - NETVÆRKET

Det Boligsociale Fællessekretariat har dannet et netværk for byens boligsociale medarbejdere og projektlederne på de projekter, som administreres af Fællessekretariatet.

PROJEKTER

PROJEKTER

Fællessekretariatet står bag en håndfuld projekter, som er tilbud til almene beboere i Aarhus. Projekterne tilbyder aktiviteter inden for sundhed og medborgerskab eller hjælp til beskæftigelse.

Nyheder Se alle nyheder

Ledig stilling som beboerrådgiver i Aarhus Syd19 november 2014

Der er en spændende stilling opslået inden for det boligsociale felt i Aarhus. Hvis du brænder for opsøgende socialt arbejde, bør du tage et kig på Alboas opslåede stilling som ...

Læs mere

Boligsocialt Internat 201425 september 2014

Den 18. september mødtes boligsociale medarbejdere og ledere fra Aarhus og boligorganisationen KAB fra København til Boligsocialt Internat 2014. Formålet med dagen var at udveksle erfaringer og sammen se ...

Læs mere

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

FUNDRAISING OG PROJEKTSTØTTE

Det Boligsociale Fællessekretariat står til rådighed med rådgivning i forhold til udformningen af ansøgninger og boligsociale helhedsplaner.

ANALYSEARBEJDE

ANALYSEARBEJDE

Det Boligsociale Fællessekretariat holder øje med udviklingen i de almene boligområder i Aarhus og udarbejder analyser om udvalgte boligsociale temaer.

Fokus på: Viby Syd