Et godt miljø og fællesskab

De boligsociale aktiviteter tager udgangspunkt i fælleshuset og legepladsen på Peter Fabers Vej, som er områdets grønne åndehul. Der foregår en række forskellige aktiviteter både ude og inde, som henvender sig til forskellige aldersgrupper, men også aktiviteter som giver mulighed for at skabe fællesskaber mellem områdets beboere på tværs af alder og etnicitet. De boligsociale medarbejdere er med til at sætte arrangementer i søen, som beboerne kommer med, koordinere aktiviteter og understøtte de frivillige faste beboeraktiviteter. Aktiviteterne er med til at skabe et godt miljø og fællesskab i området.

I Møllevangen foregår den boligsociale indsats i et samarbejde mellem områdets boligorganisationer og aktiviteterne bliver tilrettelagt i samarbejde med legepladsens bestyrelse, som er åben for alle områdets beboere. Den boligsociale indsats er finansieret af beboerne selv.

 

Møllevangen består af fire almene boligorganisationer. Lejlighederne er bygget i 1940erne og 50erne. Der er 1.378 almene lejligheder og ca. 2.500 beboere.

Nyheder om Møllevangen

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Møllevangen på sociale medier

Mere info

Aktivitetsmedarbejder

Janne_1
Janne Grøntved Larsen

26 87 48 70

Møllevangen på sociale medier

Share This